Archive

Archive for the ‘За блога’ Category

Честита Нова Година

January 1st, 2012 No comments

Може да е малко със закъснение, все пак се събудих преди 30 минути, но няма да пропусна да поздравя читателите на блога за посрещането на новата 2012 година.

Пожелавам ви преди всичко здраве, защото без него останалите пожелания се обезмислят, късмет, успех във всички начинания, повече и по-приятен gameplay, както и сбъдване на неосъществените ви мечти.

Отново Online :)

August 20th, 2011 No comments

След кратко прекъсване блога отново е online 🙂

Прекъсването беше заради преместване върху собствен сървър 😀

Очаквам нередности покрай линковете, така, че ако имате нужда от нещо, което не работи ми пишете. Като този път ще качвам по-големите файлове на други сървъри, защото на този дисковото пространство е кът (за сега едва 36,4GB).

Възможни, и даже много вероятни са и прекъсвания докато се установя както трябва.

UPDATE 06.12.2011: Малко след преместването на блога върху въпросния “собствен сървър”, се наложи той да бъде спрян до намиране на подходящо помещение, в което да работи без да обезпокоява никой (никак не е шумен).

Именно това е причината толкова време блога да не работи.

И тъй като така или иначе най-новата ми тема все още е тази, реших да не пиша друга, а да направя само един ъпдейт на ситуацията.

Categories: За блога Tags:

Нов хостинг за блога.

November 14th, 2010 No comments

Та налага се да спра сървъра в къщи 🙁
И тъй като не ми се иска заедно с него да затривам и блога, се наложи да го преместя на отделен хостинг. Прехвърлянето приключи около 16:00 часа (вече вчера), но за някои може да е нужно повече време докъто се обновят DNS записите по доставчици. За това ще оставя домашния да работи до Неделя следобед 😉

Най-големия плюс е, че новия хостинг е доста по-мощен, и вече ще зареждате блога по-бързо 😀 . На печелившите честито.

Categories: За блога Tags:

Hello world!

September 1st, 2010 1 comment

Здравейте,

ето, че дойде момента в който и аз реших да си направя блог 🙂

Не, че има кой-знае какво да пиша в него, може хич да не съм интересен, или даже скучен, но важното е, че мога да си го направя без никакви инвестиции, а и обичам да се занимавам с глупости 🙂

Вижте, колко време ще е online никой не знае, даже аз 😀

Categories: За блога Tags: